>>> Kermiskalenders 2009
 

Ook jaar zijn er voor de kermisexploitanten en kermisfreaks wederom verschillende kermiskalenders voor 2009 verschenen. Wij zetten ze voor jullie alvast graag eventjes op een rijtje met de nodige informatie...

 

> Kermiskalender 2009:

Voor de vierde maal brengt Frank Veldkamp een kermiskalender op de markt. Zo is nu reeds de nieuwe kermiskalender voor het jaar 2009 gerealiseerd. Wederom zijn diverse zaken in een special verwerkt en compilaties gemaakt van zaken uit de verschillende categorieŽn.

De kalender telt ook dit maal 12 pagina's. Wederom is gekozen is voor dikker papier waardoor er sprake is van een prachtige posterkwaliteit.

De prijs van de kalender is gelijk gebleven aan die van verleden jaar en zal dus 15 euro gaan bedragen. Wederom zullen er enkele verkooppunten op de kermissen in Nederland te vinden zijn. Zo kan je hem vinden bij de Snow Jet, Power Wave, Dancing Monster, River Rafting, Round Up en de Deca Dance op de Nederlandse kermissen of bij de Deca Dance van Verwijk/Bufkens op Belgische kermissen. Tevens zijn de kalenders van 2006, 2007 en 2008 nog verkrijgbaar.

Verdere info hierover is te verkrijgen bij Frank Veldkamp:  frankiev@xs4all.nl.

 

> Kirmes & Park Revue Kirmeswelt 2009:

Ook dit jaar brengt het Duitse kermistijdschrift Kirmes & Park Revue wederom een kermiskalender op de markt. Nieuw dit jaar is dat iedere week een aparte pagina in hoogglanzend papier heeft gekregen met telkens een andere attractie is de spotlight.

De prijs van deze Kirmes & Park Revue Kirmeswelt 2009 is 10 euro. 

Meer informatie vind je op volgende website, waar je hem ook kan bestellen : http://www.kirmesparkrevue.de.