>>> Kermisnieuws mei 2018
 
> Dinsdag 22 mei 2018:
 
> Attractielijst Tienen Zomerkermis 2018. 

Vandaag arriveerde bij KERMISVERMAAK.be de attractielijst van de Zomerkermis te Tienen. Wie wil kan afzakken naar de Grote Markt en dit van vrijdag 15 juni 2018 tot en met maandag 25 juni 2018. 
Ook dit jaar beloofd het weer een prachtige editie te worden met de vaste waarden die terug hun plaatsje innemen en daarnaast het gezelschap krijgen van enkele nieuwkomers. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.
 

 
> Donderdag 17 mei 2018:
 

> Attractielijst Herne Crange Kirmes 2018.

Goed nieuws voor de kermisfanaten die alweer uitkijken naar de Cranger Kirmes in Herne, want de organisatie presenteerde vandaag de attractielijst voor dit jaar.

Ook dit jaar beloofd het weer een prachtige kermis te worden met maar liefst 450 kermisattracties voor groot en klein, jong en oud. Daarnaast maken een massa aan grootvermaakzaken hun opwachting om voor de nodige spanning en ontspanning te zorgen.

De volledige attractielijst kan je nalezen bij de buitenlandse kermisdata.
 

 

 
> Woensdag 16 mei 2018:
 
> Attractielijst Opglabbeek Voorjaarskermis 2018. Vandaag arriveerde bij KERMISVERMAAK.be de attractielijst van de Voorjaarskermis van Opglabbeek, dewelke dit jaar plaats heeft van 26 mei 2018 tot en met 28 mei 2018. Ook dit jaar zijn de vaste waarden weer van de partij om voor het nodige amusement te zorgen. Naar aanleinding van werken in het centrum staat de kermis net zoals de najaarskermis afgelopen jaar op de sportzone in de Kruisstraat. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.
 
> Woensdag 09 mei 2018:
 
> Attractielijst München Oktoberfest 2018.

Op zaterdag 22 september gaat het 185e Oktoberfest van München van start. Vanaf dan kan je tot en met zondag 07 oktober 2018 genieten van ongeveer 600 attracties.

Welke grootvermaakzaken er verder dit jaar allemaal op de Theresienwiesen staat kan je terugvinden bij de buitenlandse kermisdata.

 
> Dinsdag 08 mei 2018:
 
> Attractielijst Antwerpen Sinksenfoor 2018.

Ook jaar staat de Sinksenfoor op Spoor Oost in Antwerpen. De kermis gaat van start op zaterdag 19 mei 2018. U kan er tot en met zondag 24 juni genieten van zo’n 150 attracties. 

De locatie van de Sinksenfoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets. Wie met de wagen komt, houdt er beter rekening mee dat het aantal parkeerplaatsen beperkt is rond Spoor Oost. Deze plaatsen zijn vaak betalend of met een beperkte parkeerduur. 


De openingsuren zijn licht aangepast. Voortaan elke vrijdag en zaterdag open tot 02.00 uur. Pinksterzondag tot 01.00 uur en alle andere dagen tot 24.00 uur.

Speciale dagen : 05 juni dag voor mindervaliden en 24 juni de big bang met hoge kortingen. Elke woensdag is er ook kinderanimatie voorzien. 

Nieuwe attracties:

·                 Goldmine Tower (Ordelman-NL)
·                 Shaker (Tantillo/Zeppieri & De Bruyne)

Natuurlijk zijn ook alle vasten waarden aanwezig.
Welke dat ook allemaal weer zijn kunnen jullie terugvinden bij de binnenlandse kermisdata.