>>> Kermisnieuws maart 2018
 
> Vrijdag 30 maart 2018:
 

> Morgen start Aachener Frühjahrsbend.

Op zaterdag 31 maart om 14 uur gaat de Öchner Frühjahrsbend (Aachen) van start. Tot en met maandag 16 april kunnen de bezoekers genieten van de grootste kermis in Euregio van Aachen.
Dit jaar een zeer internationale editie aangezien er meerdere Nederlandse attracties aanwezig zullen zijn.
Enkele highlights deze kermis zijn: Ghostrider (Löffelhardt), Magic (Löffelhardt), Spuk (Sipkema), Around The World (van der Beek), Gladiator (Kriek/Buwalda) en Heroes City (Koevoets/de Vries).
Daarnaast staat ook nog het Juwel Reuzenrad (Göbel), de Eurocoaster (Buwalda) en de Big Splash (Klünder).
De complete attractielijst vinden jullie terug bij de buitenlandse kermisdata.

Uiteraard zijn er ook deze keer weer enkele speciale kermisdagen:

- 4 en 11 april : Familiedag
- 13 april : Ladies Night
- 16 april : vuurwerk

Openingsuren:
Alle dagen vanaf 14u00

 

 

 
> Donderdag 29 maart 2018:
 

> Zaterdag start Kölner Frühjahrsvolksfest.

Op 31 maart om 14 uur is het zover, dan start het Kölner Frühjahrsvolksfest. Tot 15 april kunnen de bezoekers genieten van de grootste kermis in Keulen met schitterend uitzicht op de “Kölner Dom”.
Ook deze editie, die vandaag werd voorgesteld tijdens een perspresentatie, zijn er weer vele nieuwkomers voor Köln, zoals de Big Banboo (Hempen) en de Rio Rapidos (Kaiser)
Verder highlights zijn deze editie de Shake’n Roll (Schäfer), Mr. Beat (Schaak), Daemonium (Renoldi) en The Tower (Blume) om er maar enkele te vernoemen.
Verder is de achtbaan Wild Mause (Barth) van de partij.
De complete attractielijst vinden jullie terug bij de buitenlandse kermisdata.

Uiteraard zijn er ook deze keer weer enkele speciale kermisdagen:

- 4 en 11 april : Familiedag
- 31 maart en 13 april : Vuurwerk

Openingsuren:
Alle dagen van 14u00 tot 22u00
Familiedag van 13u00 tot 22u00
Zon- en Feestdagen van 12u00 tot 22u00

 

 

 
> Woensdag 28 maart 2018:
 

> Circus Pipo tijdens paasverlof in Hasselt.

Circus Pipo is een Belgisch circus met een lange familiegeschiedenis. Dit eigentijdse circus brengt een heerlijke mix van puur traditioneel circus en uitzonderlijke sensaties! 

In de verwarmde circustent laat het Duo Borissov een salto van paard naar paard en andere acrobatie te paard zien, uniek in België. Verder brengen Bram Bam, Rafael Gil, families Tarantini en Heppenheimer een indrukwekkende show met clowns, luchtacrobaten, jongleur, dressuur met kamelen, lama's, geiten, poezen en honden... Plezier en gezelligheid voor heel het gezin! 


Voorstellingen: 
vr 30 maart 19u (première) 
za 31 maart 15u & 18u 
zo 1 april 11u* & 15u 
ma 2 april 11u* & 15u 
di 3 april 15u 

wo 4 april 15u 
do 5 april 15u 

vr 6 april 15u 
za 7 april 15u & 18u 
zo 8 april 11u* & 15u
ma 9 april 15u 

di 10 april 15u 
wo 11 april 15u 
do 12 april 15u 
vr 13 april 15u 

za 14 april 15u & 18u 
zo 15 april 11u* & 15u


Toegangsprijzen:
tribunes (oplopende banken): kind € 13 – volwassene € 15 
loges (stoelen tegen de piste): kind € 15 – volwassene € 20 
* 1, 2, 8 en 15 april om 11u aan € 10 per persoon 

(vaste prijs, vrije keuze zitplaats, dezelfde show)

Info:
0486 44 05 89 
circuspipobelgium@hotmail.com
https://circuspipo.wordpress.com/
www.facebook.com/circuspipobe/

 

 

 
> Woensdag 28 maart 2018:
 

> Udense Mega Kermis: familiekermis met top attracties.

Van vrijdag 13 t/m zondag 22 juli staat Uden in het teken van de kermis. De Mega kermis Uden is één van de bekendste en drukste kermissen van Nederland. Een ware beleving in het hart van Uden. Alle attracties draaien voor aantrekkelijk lage ritprijzen, wat een betaalbaar dagje uit mogelijk maakt voor het hele gezin. 

Ieder jaar is de uitdaging om topattracties naar de Mega Kermis Uden te halen. In 2018 is één van de toppers de ‘View Tower’. De panorama toren gaat maar liefst 80 meter hoog en heeft een afgesloten cabine. Dit jaar is het prachtige uitzicht over Uden voor iedereen te beleven. Een andere topattractie is de Encounter. Dit is Europa’s grootste reizende theater, afkomstig uit München, vol met technische multimediale hoogstandjes. Eenmaal binnen worden bezoekers meegenomen in een groot, spannend experiment.  

Maar behalve deze attracties is onze Mega Kermis Uden natuurlijk een echte familiekermis. Met een programma voor jong tot oud en met volop vermaak voor iedereen. De gevarieerde looproute, het verzorgd uiterlijk van onze kermis en afwisseling met terrassen, maakt de sfeer bijzonder gezellig. En na een bezoek aan de kermis kunnen onze gasten hun dag uitbreiden met een bezoek aan het winkelcentrum, een lekker hapje eten of uitpuffen op één van de vele terrassen. Ook de Udense horeca organiseert veel rondom de kermis.

Rondom de kermis is een uitgebreid programma uitgewerkt. Op maandag is de wekelijkse maandagmarkt in de centrumstraten. Dinsdagsmiddag is de Holiday-kermis, waarbij het geluid en snelheid van de attracties zijn aangepast. Woensdag worden bezoekers getrakteerd op een prachtige vuurwerkshow en op de laatste vrijdag van de Mega Kermis wordt het weekend ingeluid met de Pink Friday. 


Mega Kermis Uden start op vrijdag 13 juli om 16.00 uur en duurt tot en met zondag 22 juli. 

 

 
> Vrijdag 23 maart 2018:
 
> Attractielijst Maastricht Sint-Servaaskermis 2018.
Vandaag raakte de attractielijst bekend van de jaarlijkse Sint-Servaaskermis in het Nederlandse Maastricht. Ook dit jaar organiseert de Gemeente Maastricht weer zelf zijn kermis. Dit jaar beloofd het alvast weer terug een mooie kermis te worden met enkele mooie nieuwkomers voor jong en oud! Welke attracties hier te beleven vallen op het Vrijthof kan je terugvinden bij de buitenlandse kermisdata.
 
> Donderdag 15 maart 2018:
 

> Attractielijst Kortrijk Paasfoor 2018.

Plaatsmeester Filip Decock heeft vandaag de attractielijst van de Paasfoor te Kortrijk bekend gemaakt. Dit jaar kan je van 29 maart tot en met 15 april 2018 op tal van pleinen in de binnenstad weer kunnen genieten van een prachtige kermis.

Dit jaar mag de Paasfoor 151 kermisattracties verwelkomen, waarvan 21grootvermaakzaken.
De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.

 

 
> Donderdag 15 maart 2018:
 
> Attractielijst Geel Palmenmarkt 2018. De Stad Geel maakte vandaag de attractielijst van de Palmenmarkt in Geel bekend. De editie van 2018 belooft ook dit jaar weer spectaculair te worden. Alle vaste waarden zijn weer steevast van de partij om er een mooie kermis van te maken. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.
 

 
> Vrijdag 09 maart 2018:
 

> Affiche Oktoberfest München 2018 voorgesteld.

Onlangs werd de jaarlijkse affiche voor het Oktoberfest in München bekend gemaakt. De wedstrijd werd dit jaar gewonnen doo
r Dirk Lippmann uit Osnabrück. Daardoor zal zijn ontwerp dit jaar dienst doen als het officiële ontwerp voor het Münchener Oktoberfest. (zie rechts).
De ontwerpen die tweede (links onder) en derde (rechts onder) werden, zijn ook bekend gemaakt aan het grote publiek.

Op de attractielijst is het nog even wachten, maar we kunnen jullie reeds meegeven dat groots festijn plaatsvindt van zaterdag 22 september tot en met zondag 07 oktober 2018. 

 

 

 
> Donderdag 08 maart 2018:
 
> Attractielijst Mol Jaarmarktkermis 2018. De attractielijst van de Jaarmarktkermis te Mol arriveerde vandaag bij KERMISVERMAAK.be. Ook hier beloofd het weer een mooie kermis te worden met alle vaste attracties. Welke attracties er dit jaar allemaal terug te vinden zijn zien jullie bij de binnenlandse kermisdata.
 

 
> Dinsdag 06 maart 2018:
 

> Attractielijst Köln Frühlingsvolksfest 2018.

KERMISVERMAAK.be ontving vandaag de complete attractielijst van het Frühlingsvolksfest in het Duitse Stad Köln. Ook dit jaar beloofd het weer een zeer mooie editie te worden met tal van nieuwkomers voor jong en oud!

Een klein greepje uit het aanbod: Daemonium (Blume), Wild Maus (Barth), The Tower (Blume), Break Dance (Bruch), Rio Rapidos (Kaiser) en nog veel meer...

Benieuwd welke alle grootvermaakzaken er dit jaar de Rheinufer mogen betreden? Neem dan snel een kijkje bij de buitenlandse kermisdata.