>>> Kermisnieuws juli 2017
 
> Dinsdag 25 juli 2017:
 
 

> 3,5 miljoen bezoekers voor de Rheinkirmes Düsseldorf.

De editie van dit jaar van de Grösste Kirmes am Rhein had alles in zich om een bezoekersrecord te vestigen. Met een schitterend aanbod aan attracties naar aanleiding van jublileum van de Sint-Sebastianus Schützenverein.

Maar door de weersomstandigheden bleven bezoekers weg. Ook de hitte en de noodweerdreiging voor onweer en hagel van woensdag deed het bezoekers aantal dalen. Kortom dit jaar bezochten 3,5 miljoen bezoekers de Rheinkirmes in Düsseldorf. 

De Rheinkirmes in Düsseldorf van 2018 heeft plaats van vrijdag 13 juli tot en met zondag 22 juli 2018.

 
> Donderdag 20 juli 2017:
 

> Attractielijst Aachen Sommerbend 2017.

KERMISVERMAAK.be ontving vandaag de complete attractielijst van de Sommerbend in het Duitse Stad Aachen. Ook dit jaar beloofd het weer een zeer mooie editie te worden met tal van nieuwkomers voor jong en oud!

Een klein greepje uit het aanbod: Big Splash (Klünder), X-Racer (Klünder), Take Off (Ruppert), Break Dance No.2 (Dreher), The Best XXL (Zinnecker) en nog veel meer...

Benieuwd welke alle grootvermaakzaken er dit jaar de Bendplatz mogen betreden? Neem dan snel een kijkje bij de buitenlandse kermisdata.

 
> Woensdag 19 juli 2017:
 
> Attractielijst Eindhoven Park Hilaria 2017. 

Vandaag werd de attractielijst van de Eindhovense kermis Park Hilaria aan het grote publiek voorgesteld. Dit jaar maken zo'n 85 kermisattracties hun opwachting om jong en oud, groot en klein te laten genieten van de heerlijke kermissfeer. Tussen de 30 grootvermaakzaken prijken ook dit jaar weer enkele mooie nieuwkomers uit zowel binnen- als buitenland.

Park Hilaria draait dit jaar rondjes vanaf 04 augustus 2017 tot en met 13 augustus 2017 en dit op de J.F. Kennedylaan. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de buitenlandse kermisdata.

 
> Maandag 10 juli 2017:
 
> Attractielijst Bonn Pützchenmarkt 2017.

Goed nieuws voor de kermisfanaten die alweer uitkijken naar de Pützchenmarkt in Bonn, want de organisatie presenteerde vandaag de attractielijst voor dit jaar. Ook dit jaar beloofd het weer een prachtige kermis te worden met maar liefst 300 kermisattracties voor groot en klein, jong en oud. Daarnaast maken een massa aan grootvermaakzaken hun opwachting om voor de nodige spanning en ontspanning te zorgen. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de buitenlandse kermisdata.
 
> Vrijdag 07 juli 2017:
 
> Attractielijst Maasmechelen Zomerkermis 2017. De attractielijst van de Zomerkermis te Maasmechelen werd vandaag aan het grote publiek voorgesteld. Dit jaar draait deze zijn rondjes van 14 juli 2017 tot en met 18 juli 2017 en deze zal doorgaan op de Dokter Haubenlaan. Ook qua attracties hier geen klagen met een mooi en verzorgd aanbod aan vermaakzaken voor het hele gezin. Daarnaast is er dagelijks mooie randanimatie. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.
 

 
> Donderdag 06 juli 2017:
 
> Attractielijst Brussel Foire du Midi 2017.

De start van de Foire du Midi van Brussel komt dichterbij, hoog tijd dus om de attractielijst voor dit jaar aan het grote publiek bekend te maken. Dit jaar draait de Zuidfoor rondjes van 15 juli 2017 tot en met 20 augustus 2017 en dit op de alombekende Zuidlaan.

Dit jaar pakt deze kermis uit met 133 kermisattracties voor jong en oud, waarvan 29 grootvermaakzaken. Grote nieuwkomer dit jaat is de Outbreak van de Franse exploitant Kiener.
De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.

 

 
> Woensdag 05 juli 2017:
 

> Attractielijst Düren Annakirmes 2017.

De attractielijst van de 379e Annakirmes in het Duitse Düren werd bekendgemaakt. 

Ook dit jaar beloofd het weer een zeer schitterende editie te worden met tal van attracties die de skyline van Düren zullen kleuren, waaronder enkele leuke nieuwe klappers zoals
Rock & Roller Coaster (Vorlop), Alpen Hotel (Rasch), Break Dancer (Dreher), Skater (Kaiser) en Flipper (Meess) om er maar enkele te vernoemen.
Natuurlijk zijn de andere vaste stamgasten ook wederom van de partij. Benieuwd welke andere grootvermaakzaken dit jaar nog hun opwachting zullen maken op de Annakirmesplatz? Neem dan een kijkje in de buitenlandse kermisdata.