>>> Kermisnieuws mei 2016
 
> Donderdag 19 mei 2016:
 
> Attractielijst Opglabbeek Voorjaarskermis 2016. Vandaag arriveerde bij KERMISVERMAAK.be de attractielijst van de Voorjaarskermis van Opglabbeek, dewelke dit jaar plaats heeft van 21 mei 2016 tot en met 23 mei 2016. Ook dit jaar zijn de vaste waarden weer van de partij om voor het nodige amusement te zorgen. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.

> Attractielijst Opglabbeek Najaarskermis 2016. Tevens maakte plaatsmeester Arzu Keskin de attractielijst voor de Najaarskermis van Opglabbeek bekend, die dit jaar plaats heeft van 24 september 2016 tot en met 26 september 2016. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.
 
> Vrijdag 13 mei 2016:
 
Extra info Kermisboek "Kaartjes aan de kassa" - Pinksteren.
 

 
> Woensdag 11 mei 2016:
 
> Attractielijst Antwerpen Sinksenfoor 2016.

Ook jaar staat de Sinksenfoor op Spoor Oost in Antwerpen. De kermis gaat van start op zaterdag 14 mei. U kan er tot en met zondag 19 juni genieten van zo’n 150 attracties. 

De locatie van de Sinksenfoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets. Wie met de wagen komt, houdt er beter rekening mee dat het aantal parkeerplaatsen beperkt is rond Spoor Oost. Deze plaatsen zijn vaak betalend of met een beperkte parkeerduur. 

Nieuwe attracties:

·                 The Tower (Ordelman-NL)
·                
Shake & Roll (Lainez)
·                
Traumgenerator (Hässler-D)
·                
Hellraiders (De Bruyne)
·                
Big Splash (Bufkens & Buwalda-NL)

Natuurlijk zijn ook alle vasten waarden aanwezig. Welke dat ook allemaal weer zijn kunnen jullie terugvinden bij de binnenlandse kermisdata.

 

Bijzondere kermisdagen:
Naar traditie organiseert de stad in samenwerking met de foornijveraars een aantal themadagen:

  • Woensdag 18 mei: Kids Day thema dieren (Maya de Bij en Nijntje) en De Piepkes, Nomobs, Lil’Kleine en Ronnie Flex

  • Donderdag 19 mei: Gunther D en FeestDJ Ruud

  • Woensdag 25 mei: Kids Day thema piraten (Kapitein Haak en Berend Brokkepap) en Ian Thomas

  • Donderdag 26 mei: DJ Afroman en Regi

  • Woensdag 01 juni: Kids Day thema cowboys en indianen en De Ketnetband

  • Donderdag 02 juni: Noa Neal en De Romeo’s

  • Woensdag 08 juni: Kids Day thema superhelden (Rox) en Mega Mindy

  • Donderdag 09 juni: De Grungblavers

  • Woensdag 15 juni: Kids Day thema EK 2016 (live voetbaluitzendingen)  

 

 
> Woensdag 04 mei 2016:
 
> Attractielijst Oberhausen Frönleichnamskirmes 2016.

Vandaag werd de attractielijst van de Fronleichnamskirmes te Oberhausen aan het grote publiek voorgesteld. Dit jaar zijn er ook weer enkele leuke nieuwkomers. Daardoor is deze editie van 2016 wederom een zeer prachtige uitgave. Van 25 mei tot en met 30 mei 2016 kan je je weer vermaken op tal van spectaculaire kermisattracties voor jong en oud. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de buitenlandse kermisdata.
 

 
> Dinsdag 03 mei 2016:
 
> Attractielijst Geleen Gelaender Kirmes 2016.

Vandaag ontvingen wij van Sjef Schugers, de plaatsingsmeester van Geleen, de attractielijst van de 109e Gelaender Kirmes in het Nederlandse Geleen. Net als voorgaande jaren wordt ook deze editie weer een topper van formaat met enkele mooie nieuwkomers. 

De Gelaender Kirmes draait dit jaar zijn rondjes van vrijdag 20 mei tot en met woensdag 25 mei 2016. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de buitenlandse kermisdata.

  
> Attractielijst Sittard Oktoberfeesten 2015. 

Van vrijdag 21 oktober 2016 tot en met woensdag 26 oktober 2016 kan je in het centrum van het Nederlandse Sittard weer genieten van de jaarlijkse Oktoberfeesten. Dit jaar zelfs al voor de 12e maal.

Vandaag arriveerde bij KERMISVERMAAK.be alvast de attractielijst voor deze elfde editie met enkele mooie toppers. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de buitenlandse kermisdata.

 
> Maandag 02 mei 2016:
 

> Attractielijst Herne Crange Kirmes 2016.

Goed nieuws voor de kermisfanaten die alweer uitkijken naar de Cranger Kirmes in Herne, want de organisatie presenteerde vandaag de attractielijst voor dit jaar.

Ook dit jaar beloofd het weer een prachtige kermis te worden met maar liefst 450 kermisattracties voor groot en klein, jong en oud. Daarnaast maken een massa aan grootvermaakzaken hun opwachting om voor de nodige spanning en ontspanning te zorgen.

De volledige attractielijst kan je nalezen bij de buitenlandse kermisdata.

 
> Zondag 01 mei 2016:
 
> Nieuw voor 2016: Première Swing Up.

Op de Meikermis van Genk had de première plaats van de Swing Up van vader Eddy en zoon Tommy Janssen.

Het handelt hier om een Eos Rides attractie uit Italië van het type Mind Blaser. Deze was eerder eigendom van de familie Horn uit Frankrijk.

Langs deze wenst KERMISVERMAAK.be de familie Janssen/Lainez veel succes met hun zeer schitterend thrillride attractie.