>>> Kermisnieuws februari 2016
 
> Vrijdag 26 februari 2016:
 
> Attractielijst Halle Carnavalsfoor 2016.

Vandaag arriveerde bij KERMISVERMAAK.be de attractielijst van de Carnavalsfoor te Halle, die dit jaar plaats heeft van 27 februari 2016 tot en met 13 maart 2016. De volledige attractielijst kan u nalezen bij de binnenlandse kermisdata.

 
> Donderdag 25 februari 2016:
 
> Attractielijst Recklinghausen Palmkirmes 2016.

Gisteren arriveerde bij KERMISVERMAAK.be de attractielijst van de Palmkirmes te Recklinghausen. Dit jaar beloofd het weer een prachtige editie te worden met een mooi en verzorgd aanbod aan kermisattracties voor jong en oud! Verder zijn er ook meedere attracties die voor de eerste maal op de Palmkirmes in Recklinghausen staan. De volledige attractielijst kan je eveneens nalezen bij de buitenlandse kermisdata.
 

 
> Woensdag 24 februari 2016:
 
> Attractielijst Best Kermis 2016 bekend.  

Vandaag mocht KERMISVERMAAK.BE de volledige attractielijst van de Kermis in Best (NL) in ontvangst nemen. 

Benieuwd welke attracties er je dit jaar op deze gezellige kermis mag verwachten? Neem dan alvast een kijkje bij de buitenlandse kermisdata. Informatie met dank aan Michel Kusters en Angela Louwerse, plaatsmeesters Best.

 
> Zaterdag 20 februari 2016:
 
> Attractielijst Gent Halfvastenfoor 2016.  

Vandaag arriveerde bij KERMISVERMAAK.be de attractielijst van de Halfvastenfoor in Gent, die dit jaar plaats heeft van 27 februari 2016 tot en met 20 maart 2016.

Ten opzichte van vorig jaar zijn er dit jaar enkele nieuwkomers zoals de No Limit's (Heck), Shake & Roll (Lainez) en Top Spin (Goossens).

Ook dit jaar heeft er wederom een Buffalodag plaats. Op woensdag 02 maart zijn alle fans van AA Gent welkom om een dagje kermis te vieren met hun spelers.

De volledige attractielijst kan je terugvinden bij de binnenlandse kermisdata.

 
> Zondag 14 februari 2016:
 

> Shake & Roll in première op Winterfoor Aalst.

Op de Winterfoor van Aalst heeft de première plaatsgevonden van het nieuwe Shake & Roll van de familie Lainez. Deze attractie heeft eerder al rondjes gedraaid in Nederland (Frenken) en Duitsland (Kinzler).

Deze prachtige nieuwkomer zal op volgende kermissen alvast z'n opwachting maken: Gent, Kortrijk, Brugge en Antwerpen. Verdere plaatsen zijn nog in afwachting van goedkeuring.

Meer foto’s vinden jullie terug bij onze reportages.


Langs deze wenst KERMISVERMAAK.be de familie
Lainez veel succes met hun nieuwe attractie.

 

 

 

 
> Vrijdag 12 februari 2016:
 
> Attractielijst Maastricht Sint-Servaaskermis 2016.
Vandaag raakte de attractielijst bekend van de jaarlijkse Sint-Servaaskermis in het Nederlandse Maastricht. Ook dit jaar organiseert de Gemeente Maastricht weer zelf zijn kermis. Dit jaar beloofd het alvast weer terug een mooie kermis te worden met enkele mooie nieuwkomers voor jong en oud! Welke attracties hier te beleven vallen op het Vrijthof kan je terugvinden bij de buitenlandse kermisdata.
 
> Donderdag 04 februari 2016:
 

> Affiche Oktoberfest München 2016 voorgesteld.

Onlangs werd de jaarlijkse affiche voor het Oktoberfest in München bekend gemaakt. De wedstrijd werd dit jaar gewonnen door
Susanna Schneider en Linda Sophia Schultheis. Daardoor zal hun ontwerp dit jaar dienst doen als het officiële ontwerp voor het Münchener Oktoberfest.

Op de attractielijst is het nog even wachten, maar we kunnen jullie reeds meegeven dat groots festijn plaatsvindt van zaterdag 17 september tot en met zondag 03 oktober 2016.

 

 

 
> Woensdag 03 februari 2016:
 
> Attractielijst Tienen Carnavalskermis 2016. Vandaag arriveerde bij KERMISVERMAAK.be de attractielijst van de Carnavalskermis te Tienen. Ook dit jaar beloofd het weer een prachtige editie te worden met de vaste waarden die terug hun plaatsje innemen en daarnaast het gezelschap krijgen van Dino Ride en Rainforrest Labyrinth die als nieuwkomers nog nooit eerder in Tienen stond. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.
 
> Dinsdag 02 februari 2016:
 
> Attractielijst Ninove Carnavalskermis 2016. Vandaag arriveerde bij KERMISVERMAAK.be de attractielijst van de Carnavalskermis te Ninove, die dit jaar plaats heeft van 13 februari 2016 tot en met 16 februari 2016. Dit jaar is de Crazy Dance van Hogie de nieuwkomer, verder zijn alle vertrouwde vermaakzaken aanwezig. De volledige attractielijst kan u nalezen bij de binnenlandse kermisdata.
  
> Maandag 01 februari 2016:
 

> Attractielijst Sint-Truiden Carnavalskermis 2016.

De attractielijst van de Carnavalskermis in het Limburgse Sint-Truiden arriveerde vandaag bij KERMISVERMAAK.
Door de werkzaamheden op de Grote Markt verhuist de carnavalskermis eenmalig naar het Veemarktterrein aan de Speelhoflaan. 

Van vrijdag 5 tot en met maandag 15 februari 2016 zorgen meer dan 60 kraam- en attractiehouders voor een 11-dagen durende winterkermis. Ook dit jaar zijn er nieuwe attracties op de kermis, zoals de Extazy Flipper (Stappers) en G-Force Booster (Janssen).


De volledige lijst aan grootvermaakzaken kan je terugvinden bij de binnenlandse kermisdata.