>>> Kermisnieuws juni 2015
 
> Maandag 15 juni 2015:
 
> Attractielijst Eindhoven Park Hilaria 2015. Vandaag werd de attractielijst van de Eindhovense kermis Park Hilaria aan het grote publiek voorgesteld. Dit jaar maken zo'n 85 kermisattracties hun opwachting om jong en oud, groot en klein te laten genieten van de heerlijke kermissfeer. Tussen de 30 grootvermaakzaken prijken ook dit jaar weer enkele mooie nieuwkomers uit zowel binnen- als buitenland.

Park Hilaria draait dit jaar rondjes vanaf 31 juli 2015 tot en met 09 augustus 2015 en dit op de J.F. Kennedylaan. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de buitenlandse kermisdata.

 
> Woensdag 03 juni 2015:
 
> Attractielijst Tienen Zomerkermis 2015. 

Vandaag arriveerde bij KERMISVERMAAK.be de attractielijst van de Zomerkermis te Tienen. Wie wil kan afzakken naar de Grote Markt en dit van 19 juni 2015 tot en met 29 juni 2015. 

Ook dit jaar beloofd het weer een prachtige editie te worden met de vaste waarden die terug hun plaatsje innemen en daarnaast het gezelschap krijgen van drie nieuwkomers die nog nooit eerder in Tienen op de zomerkermis stonden. Zijnde de Adventure Island van Vanderzeypen en de Disco Star van Hayen. Ook de Free Style van de familie Severeyns zal aanwezig zijn. Deze attractie had z'n première nog tijdens de carnavalskermis in Tienen. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.

 
> Woensdag 03 juni 2015:
 
> Attractielijst München Oktoberfest 2015.

Op zaterdag 19 september gaat het 182e Oktoberfest van München van start. Vanaf dan kan je tot en met zondag 04 oktober 2015 genieten van ongeveer 600 attracties.

Grote nieuwkomers zijn dit jaar de Konga (Küchenmeister) en Daemonium (Blume). Verder opvallend is dat er dit jaar geen wildwasserbahn aanwezig zal zijn. 

Welke grootvermaakzaken er verder dit jaar allemaal op de Theresienwiesen staat kan je terugvinden bij de buitenlandse kermisdata.