>>> Kermisnieuws januari 2015
 
> Donderdag 29 januari 2015:
 

> Attractielijst Tienen Carnavalskermis 2015.

Vandaag arriveerde bij KERMISVERMAAK.be de attractielijst van de Carnavalskermis te Tienen. Ook dit jaar beloofd het weer een prachtige editie te worden met de vaste waarden die terug hun plaatsje innemen en daarnaast het gezelschap krijgen van twee nieuwkomers die nog nooit eerder in Tienen stond. Zijnde de Nightmare van Lamer/Ropers en de Movie Star van Severeyns. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.

 
> Vrijdag 23 januari 2015:
 

> Drop Zone Van Herck verlaat BelgiŽ.

Slecht nieuws voor de fans van de Drop Zone van Danny Van Herck.
Per direct zal deze Mondial Top Scan zín rondjes gaan draaien op de Franse kermissen.

Nog slechter nieuws is dat er geen nieuwe grootvermaakzaak meer voor in de plaats komt.
Hierdoor is BelgiŽ een mooie grote attractie armer. 

Gelukkig hebben we acht jaren mogen genieten van deze schitterende attractie.

 

 
> Dinsdag 06 januari 2015:
 

> Winterfoor en carnaval Aalst voorgesteld. 

Vandaag had de persvoorstelling plaats van Aalst Carnaval 2015. Zo werd het complete programma voorgesteld waaronder de Winterfoor alsook de jaarlijkse carnavalsaffiche (zie foto).

De Winterfoor 2015 van Aalst mag dit jaar rekenen op een deelname van 104 foornijveraars.
Deze zorgen voor 2 weken plezier, amusement en traditionele lekkernijen.


De opstelling op de Grote Markt, het Esplanadeplein, de Houtmarkt, parking Keizershallen  en De Werf blijft onveranderd.


Heb je zin in pannenkoeken, oliebollen, wafels, pitta, een portie poffertjes of een overheerlijke tipzak frietjes? Of ga je ballonnen schieten, maak je een ritje door het spookhuis of wil je een knuffel vangen in het Lunapark? Of wil je je eens goed amuseren in de Vliegende bootjes, de Take-Off, de XXL, de Nightfly, de Wild Mouse of de nieuwste attractie ďMission Spaceď?
Op de winterfoor te Aalst valt er altijd wat te beleven en een bezoek is zeker de moeite waard!

De Winterfoor wordt officieel geopend op vrijdag 06 februari 2015 en blijft open tot en met zondag 22 februari 2015. Op deze laatste dag werken alle attracties en eetkramen aan sterk verminderde prijzen.

 

 
> Dinsdag 06 januari 2015:
 
> 800.000 bezoekers voor zevende editie Winterland.

Winterland in Hasselt is
dit jaar afgeklokt met een totaal van 800.000 bezoekers. Dat is een recordcijfer en de stad Hasselt zit dan ook rond de tafel met de organisatoren over een voortzetting van het contract dat in 2017 afloopt.

De organisatoren zijn enorm tevreden over deze editie, zonder meer de beste ooit klinkt het dan ook unaniem. Eťn van de grote successen van deze editie van de overkapping van de schaatsbaan, dat blijft bij de komende editie alvast behouden.


Tegen de komende editie, die van start gaat half november 2015, zal er weer gesleuteld worden aan het concept om zo wederom een verrassingseffect te creŽren.