>>> Kermisnieuws juni 2012
 
> Woensdag 27 juni 2012:
 
> Attractielijst Brussel Foire du Midi 2012. De start van de Foire du Midi van Brussel komt dichterbij, hoog tijd dus om de attractielijst voor dit jaar aan het grote publiek bekend te maken. Dit jaar draait de Zuidfoor rondjes van 14 juli 2012 tot en met 19 augustus 2012 en dit op de alombekende Zuidlaan.

Dit jaar pakt deze kermis uit met 133 kermisattracties voor jong en oud, waarvan 28 grootvermaakzaken. Nieuwkomers dit jaar zijn de Air Maxx (Dotremont), Vortex (Vlasselaerts & Cournichoux-FR.) en de Aqua Valley (Bufkens & Rieger-A.). De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.
 
> Maandag 25 juni 2012:
 
> Attractielijst Kelmis La Calamine 2012. Plaatsmeester Olivier Luchte maakte zijn attractielijst bekend voor de Kermis in Kelmis/La Calamine, editie 2012. Ook dit jaar beloofd het weer een mooie kermis te worden met wederom enkele mooie nieuwkomers zoals de Booster Maxxx (Heyblom) en Delta Plane (Ropers/Lamers). De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.
 
> Vrijdag 15 juni 2012:
 

> Attractielijst Düsseldorf Grösste Kirmes am Rhein 2012.

Goed nieuws voor de kermisfanaten die alweer uitkijken naar de GröBte Kirmes am Rhein van Düsseldorf, want de organisatie presenteerde vandaag de attractielijst voor dit jaar.

Ook dit jaar beloofd het weer een prachtige kermis te worden op de Rheinwiese met maar liefst 450 kermisattracties voor groot en klein, jong en oud. Daarnaast maken 42 grootvermaakzaken hun opwachting om voor de nodige spanning en ontspanning te zorgen. Nieuwkomers dit jaar zijn de Rio Rapidos (Kaiser) en de VooDoo Jumper (Schäfer).

De volledige attractielijst kan je nalezen bij de buitenlandse kermisdata.

 
> Dinsdag 12 juni 2012:
 
> Attractielijst Turnhout Augustusfoor 2012. Vandaag arriveerde bij KERMISVERMAAK.be de attractielijst van de Augustusfoor van Turnhout. Dit jaar maken 77 kermisattracties hun opwachting om jong en oud een dagje vol kermisgenot te bezorgen... 

Net als voorgaande jaren ook weer een handjevol nieuwkomers met dit jaar onder andere de Höllentaxi (Lainez) en Wild Mouse (Bufkens) die hier de nieuwe blikvangers zijn.
Na de heraanleg van de Grote Markt zal de kermis dit jaar terug doorgaan op de Grote Markt en enkele nieuwe grote attracties staan eenmalig dit jaar terug op het voormalig fabrieksterrein namelijk Turnova. Dit terrein is vlakbij de Grote Markt gelegen. 

Er zijn zoals elk jaar weer 2 familiedagen (14 en 21 augustus). Ook zal er een pendeldienst zijn tussen het kermisterrein en de parking Stadspark aan de rand van de stad. Tijdens de kermis vindt er in het stadhuis een fototentoonstelling plaats van "De kermis in Turnhout van toen".
De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.