>>> Kermisnieuws juli 2011
 
> Vrijdag 29 juli 2011:
 
> Attractielijst Sint-Truiden Augustusfoor 2011. Vandaag arriveerde bij KERMISVERMAAK.be de attractielijst van de Augustusfoor van Sint-Truiden, die dit jaar plaats heeft van 26 augustus 2011 tot en met 05 september 2011 en dit op de Grote Markt, Groenmarkt en Minderbroedersplein. Dit jaar heeft de Augustusfoor van Sint-Truiden alvast één nieuwe hoogvlieger, namelijk de Eclipse-Virus van Klaas van der Honing. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.
 
> Maandag 25 juli 2011:
 

> 3,4 miljoen bezoekers voor Düsseldorfer Rheinkirmes 2011.

Het zeer slechte weer met dagelijks veel regen heeft de kermisbalans van de Düsseldorfer Rheinkirmes sterk verregend. Dit jaar bezochten in 10 dagen tijd slechts 3,4 miljoen bezoekers deze gigantische kermis. Dit is bijna 1 miljoen bezoekers minder tegenover de editie van 2010 (4,2 miljoen). Verliezers waren dit jaar de grootvermaakzaken en de ijsverkopers. Winnaars waren dit jaar daarentegen de grote overdekte biertenten.

De Rheinkirmes in Düsseldorf van 2012 heeft plaats van vrijdag 13 tot en met zondag 22 juli 2012.

 
> Vrijdag 22 juli 2011:
 

> Attractielijst Aachen Sommerbend 2011. 

KERMISVERMAAK.be ontving vandaag de complete attractielijst van de Sommerbend in het Duitse Stad Aachen. Ook dit jaar beloofd het weer een zeer mooie editie te worden met tal van nieuwkomers voor jong en oud! 

Een klein greepje uit het aanbod: Berg & Tal (Schneider), X-Factor (Deinert), Poseidon's Rache (Köhrmann), Break Dance No.2 (Dreher), Poseidon (Heitmann-Schneider) en nog veel meer...

Benieuwd welke alle grootvermaakzaken er dit jaar de Bendplatz mogen betreden? Neem dan snel een kijkje bij de buitenlandse kermisdata.

 
> Maandag 18 juli 2011:
 

> Single Roulez Roulez op I-Tunes.
De Single Roulez Roulez van
ALLFun@TheFAIR is nu bij I-Tunes te downloaden. Wil je deze flashy kermishit downloaden klik dan op onderstaande banner.

 

 
> Vrijdag 15 juli 2011:
 
> Attractielijst Bonn Pützchenmarkt 2011. Goed nieuws voor de kermisfanaten die alweer uitkijken naar de Pützchenmarkt in Bonn, want de organisatie presenteerde vandaag de attractielijst voor dit jaar. Ook dit jaar beloofd het weer een prachtige kermis te worden met maar liefst 300 kermisattracties voor groot en klein, jong en oud. Daarnaast maken een massa aan grootvermaakzaken hun opwachting om voor de nodige spanning en ontspanning te zorgen. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de buitenlandse kermisdata.
 
> Donderdag 14 juli 2011:
 

> Affiche en info Tilburgse Kermis 2011.

Volgende week vrijdag op 22 juli start de Tilburgse Kermis 2011. Nog 1 weekje geduld, maar we presenteren jullie alvast de jaarlijkse kermisaffiche.


Eerder raakte al bekend dat de Intoxx niet op de Spoorlaan zou staan tijdens de Tilburgse kermis. Na een lange en moeilijke zoektocht is er uiteindelijk een vervanger gevonden, namelijk de Cake Walk van Jan Reemer.
 
De complete attractielijst is nog steeds raadpleegbaar bij de buitenlandse kermisdata.


Win een Tilburgse Kermis retro scooter!

Geen grote artiest, maar een grote prijs staat op het programma van de opening van de Tilburgse kermis. Bezoekers kunnen een unieke Kermis-scooter winnen. De Kermis opent op 22 juli om 19.00 uur op het Spoorplein bij de attractie Mission Space. 

Kermiswethouder Joost Möller doet een openingswoord waarna verspreid over het hele kermisterrein 3000 ballonnen de lucht in gaan. De eerste 750 bezoekers op het plein krijgen gratis een oliebol. In één oliebol zit een winnend briefje. De bezoeker die de oliebol met het briefje heeft, wint een unieke retro Tilburgse-Kermisscooter!

 

De aanloop naar de Tilburgse Kermis is inmiddels in volle gang. Wethouder Joost Möller overhandigde gisteren de spiksplinternieuwe kermisvlag aan kermisfans Jan en Nel van Laerhoven. Möller: "Deze bewoners van de Besterdpoort dragen ieder jaar enorm bij aan de feestvreugde door hun appartementencomplex aan de Besterdring te versieren met kermisvlaggen. Fantastisch en ik kan het iedereen aanraden om er een bij de VVV te kopen." Ook aan je huis of straat een kermistintje geven? De kermisvlaggen zijn vanaf heden voor 9,95 te koop bij de VVV aan de Nieuwlandstraat.

De Tilburgse Kermis begint op 22 juli en duurt tot en met 31 juli. Het is het grootste
kermisevenement van de Benelux en trekt jaarlijks een miljoen bezoekers. Het evenement bestaat sinds 1570 en behoort sinds jaar en dag tot de best bezochte evenementen van Nederland.

 
> Woensdag 13 juli 2011:
 
> Attractielijst Terneuzen Kermis 2011. Vandaag mochten we van de plaatsmeester van de gemeente Terneuzen de attractielijst ontvangen hun jaarlijkse kermis. Deze heeft dit jaar plaats van 16 tot en met 25 september 2011. Net over de Belgische grens in Nederland kom je op deze gezellige kermis veel Belgische exploitanten tegen. Welke ? Dat zie je in de attractielijst die jullie terugvinden bij de buitenlandse kermisdata.
 
> Dinsdag 12 juli 2011:
 

> Woensdag Kermisdag bij JOE fm.

Net zoals verleden jaar geeft Michel Follet zes weken lang op woensdag bij JOE fm kermisjetons weg voor de Brusselse Zuidfoor. Maar liefst 3 keer per programma.
De samenstelling van het pakket kan flink wijzigen per uur, maar we doen het 1 keer tussen 6u00 en 7u00, 1 keer tussen 7u00 en 8u00 en 1 keer tussen 8u00 en 9u00.
Via een eenvoudige SMS win je misschien tot 50 euro aan gratis jetons voor de grote Brusselse foor.
Luisteren naar JOE fm vanaf nu woensdag 13 juli. De laatste keer dat er jetons worden weggeven is nét voor het laatste weekend, dus op 10 augustus!

 

 
> Maandag 11 juli 2011:
 
> Attractielijst Sittard Oktoberfeesten 2011. Van 21 oktober 2011 tot en met 26 oktober 2011 kan je in het centrum van het Nederlandse Sittard weer genieten van de jaarlijkse Oktoberfeesten. Vandaag arriveerde bij KERMISVERMAAK.be alvast de attractielijst voor deze zevende editie met enkele mooie toppers uit eigen land en uit Duitsland enkele imposante attracties. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de buitenlandse kermisdata.

 
> Woensdag 06 juli 2011:
 
> Attractielijst Brussel Foire du Midi 2011. De start van de Foire du Midi van Brussel komt dichterbij, hoog tijd dus om de attractielijst voor dit jaar aan het grote publiek bekend te maken. Dit jaar draait de Zuidfoor rondjes van 16 juli 2011 tot en met 21 augustus 2011 en dit op de alombekende Zuidlaan. 

Dit jaar pakt deze kermis uit met 133 kermisattracties voor jong en oud, waarvan 28 grootvermaakzaken. Nieuwkomers dit jaar zijn de Butterfly (Lauwers) en de Rock & Roll (Simon). De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.

 
> Attractielijst Waregem Koersefoor 2011. Ook de attractielijst van Waregem Koerse, die dit jaar plaats heeft van 25 augustus 2011 tot en met 31 augustus 2011, werd vandaag aan het grote publiek voorgesteld. Dit jaar twee nieuwkomers op deze Koersefoor, de Dragon Force van Stappers/Zeppieri en de Wild Mouse van Bufkens. In totaal zorgen 29 kermisattracties voor een leuke kermisuitstap! De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.
 
> Attractielijst Lokeren Lokerse Feesten 2011. Vandaag arriveerde bij KERMISVERMAAK de attractielijst van de Boetefoor van Veurne, die dit jaar plaats heeft van 29 juli 2011 tot en met 05 augustus 2011. Alle vaste vaste waarden zijn weer van de partij om er een stevig feest van te maken... De volledige attractielijst kan je nalezen bij de binnenlandse kermisdata.
 
> Dinsdag 05 juli 2011:
 
> Kermisverzameling in Het Belang van Limburg. Vandaag besteedde Het Belang van Limburg aandacht aan de kermisverzameling van jullie webmaster. Langs deze weg willen wij het dagblad en hun reporter Barbara Creemens van harte bedanken voor de nodige aandacht. Het bewuste artikel is hieronder na te lezen.

 

 
> Maandag 04 juli 2011:
 
> Attractielijst Eindhoven Park Hilaria 2011. Vandaag werd de attractielijst van de Eindhovense kermis Park Hilaria aan het grote publiek voorgesteld. Dit jaar maken zo'n 85 kermisattracties hun opwachting om jong en oud, groot en klein te laten genieten van de heerlijke kermissfeer. Tussen de 27 grootvermaakzaken prijken ook dit jaar weer enkele mooie nieuwkomers uit zowel binnen- als buitenland. 

Park Hilaria draait dit jaar rondjes vanaf 05 augustus 2011 tot en met 14 augustus 2011 en dit op de J.F. Kennedylaan. De volledige attractielijst kan je nalezen bij de buitenlandse kermisdata.

 
> Vrijdag 01 juli 2011:
 

> Kermis Best vandaag van start.

Betaalbaar, gezinsvriendelijk, sfeervol en gemoedelijk. Dit zijn enkele kenmerken van Kermis Best. Dit gevoegd bij de vele topattracties, en het is niet zo verwonderlijk waarom Kermis Best een toonaangevende kermis is, die in binnen- en buitenland wordt geprezen. Onder de noemer “De mooiste goedkoopste kermis van Nederland” heeft dit evenement zich zelfs een 10e positie verworven in de Top 100 van de grootste publieksevenementen van Nederland.

De editie 2011, die vandaag begint en duurt tot dinsdag 05 juli, telt 90 attracties, waaronder vele (nieuwe) Toppers. Dit is de 20e feesteditie onder de naam "Kermis Best". Het complete aanbod is nog steeds raadpleegbaar bij de buitenlandse kermisdata.